Det finns inte många fristående optiker kvar. Fler och fler blir uppköpta av de stora kedjorna. Det gör att det blir mindre och mindre att välja på. Överallt finns samma saker. Passar det verkligen för alla? Vi tror inte det.

Vi är en fristående optiker med stor passion för glasögon, där vi noga valt ut ett sortiment som står för kvalité och karaktär. Vi har varumärken som du inte finner hos de stora kedjorna. Vårt mål är att ha det coolaste sortimentet i Sverige. Vi finns till för dig som vill känna dig unik med dina glasögon och där vi lägger stor tid för utprovning, både i synundersökningsrummet och med hjälp av val av bågar. Givetvis tillhandahåller vi även kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser.

Vi som jobbar på Kungsbacka Optik:

Mattias Ljungqvist - 28 års erfarenhet i branschen. Produktspecialist på glas, verkstadsoptiker, bågförsäljare och är leg. optiker med kontaktlinserfarenhet. Duktig på torra ögon och behärskar prismakorrigering. Hobby: Gourmetmatlagning och allmän träning.
Favoritmärke just nu: theo

Elin Forsström - 13 års erfarenhet i branschen. Stylist, inköpare, varumärkesplacerare. Har ett öga för detaljer och har även stor erfarenhet av att hjälpa de allra yngsta kunderna.
Favoritmärke just nu: Garrett Leight

Stefan Erlandsson - Med över 50 års erfarenhet. En Kungsbackaprofil med mängder av stamkunder. Ses ofta med kikare då han är en inbiten fågelskådare. Har på senare tid även fått ett hästintresse då barnbarnet är en duktig hästhoppare.
Favoritmärke just nu, Anne & Valentine