Kungsbacka Optik

OM OSS

Vi finns till för dig som vill känna dig unik!

Om Kungsbacka optik

Det finns inte många fristående optiker kvar. Fler och fler blir uppköpta av de stora kedjorna. Det gör att det blir mindre och mindre att välja på. Överallt finns samma saker. Passar det verkligen för alla? Vi tror inte det.

Vi är en fristående optiker med stor passion för glasögon, där vi noga valt ut ett sortiment som står för kvalité och karaktär. Vi har varumärken som du inte finner hos de stora kedjorna. Vårt mål är att ha det coolaste sortimentet i Sverige. Vi finns till för dig som vill känna dig unik med dina glasögon och där vi lägger stor tid för utprovning, både i synundersökningsrummet och med hjälp av val av bågar. Givetvis tillhandahåller vi även kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser.

Vi som jobbar på Kungsbacka Optik:

Daniel Holst

Daniel har jobbat i branschen sedan 1986. Vill du ha en lugn och metodisk undersökning kan du känna dig trygg hos Daniel. Han har bred erfarenhet om ögats anatomi samt ögonkirurgi. Daniels farfars far var kunglig hovleverantör av glasögon så detta yrke har gått i arv. Daniel drev tidigare Kungsoptik på Kungsmässan och sedermera Ögonlasern i Kungsbacka. Precis som Mattias kämpar han på golfbanan med sitt handicap. Håller han inte i golfklubban så ses han oftast med ett flugspö i handen då fisket är en stor passion i livet.

Mattias Ljungqvist

Mattias har jobbat i branschen sedan 1989. Han är en rutinerad optiker med stor kunskap av torra ögon samt skelningsproblematik. På fritiden jobbar han hårt för att sänka sitt handicap i golf. Spelar han inte golf står han gärna i köket och lagar gourmeträtter. Elgitarren åker gärna fram på helgerna. Om ni har tur kan man få höra några sköna riff i butiken!

Stefan Erlandsson

Stefan har jobbat i branschen i över ett halvt sekel nu. Stefan är mycket lösningsorienterad och hittar ofta på olika optiska lösningar för den som har specialbehov. Till våra kunders glädje jobbar Stefan fortfarande vidare men njuter även delvis av sin pension. Då hänger han gärna i stallet och hjälper sitt barnbarn med allt hon behöver. En aktiv man som även ägnar sig åt fågelskådning och emellanåt vinprovning.

Elin Forsström

Elin har jobbat som optikerassistent sedan 2005. Hon är en stylist uti fingerspetsarna och är inte rädd att framföra sina åsikter om vad kunderna ska ha. Har du svårt att fatta beslut, då finns Elin till hands! Elin har väldigt svårt att sitta still när musiken börjar spela. Hon älskar dans i alla dess former men salsan ligger henna extra varmt om hjärtat. På sommarkvällarna kan man ofta se henne i havsvikarna på sin S.U.P.